logo
CLUB DE GOLF D'ARQUITECTES DE CATALUNYA
FUNDAT L'ANY 2000

XXIIè TORNEIG DE GOLF D'ARQUITECTES DE CATALUNYA
14 DE JUNY DE 2017
CLUB DE GOLF TERRAMAR
Convocatòria
Inscrits
Sortides
Camp
Classificació
15/06/2017

Vintidosena edició del campionat que celebrem per la festa patronal, enguany amb una novetat destacable: el president ja no fuma puro, ara fuma en pipa.

Volem reiterar l'agraïment als nostres patrocinadors sense els quals no ho hauriem pogut fer: a l'amic Vicente Pérez, de Hansgrohe, que patrocina, juga, guanya i a més a més ens va portar una dutxa espectacular; a Arquia, que ja no es veuen gaire però sempre hi són; i a l'amic Talino, inefable col·laborador, que hi posa tanta il·lusió com nosaltres... i cava, molt cava. I als amics de Vitra (Carlos Karsten...) gràcies a qui alguns de vosaltres treballeu molt ben asseguts i que enguany no han pogut venir però ens han fet arribar "la cadira", tot un detall!

Agraïr també al company Josep Casanova per la seva preocupació en l'organització del torneig i al Club de Golf Terramar per la seva col·laboració. I finalment agraïr la presència del company Manel Casadevall, President de la Demarcació de Barcelona de CoAC qui, en representació del Degà i en nom propi ens acompanya des de fa uns anys i que ha posat a la nostra disposició els mitjans de comunicació del Col·legi per a la difusió del nostre Club; de ben segur que ho aprofitarem.

Moltes gràcies a tots.

Pel que fa a l'esdeveniment, remarcar que l'estat del camp era magnífic (tret del green del 3), que era el dia de primavera més calurós del segle, que exepte jo i uns quants més no es va fer el ridícul habitual, que a la categoria scratch no hi ha novetats, que l'àpat va estar molt correcte, que als postres hi va haver whisky per a tothom (sense que sigui precedent) i que al sorteig hi va haver 26 afortunats, més de la meitat dels assistents.

En definitiva, una vegada més ens n'hem sortit prou bé i esperem que l'any que vé sigui millor.

(si voleu completar aquesta crònica amb comentaris o fotos, envieu-los per mail a junta@golfcoac.net) classificacions
CAMPIONAT PUNTUABLE
PER A L'ORDRE DE MÈRIT 2017

patrocinis

COL·LABOREN