logo
CLUB DE GOLF D'ARQUITECTES DE CATALUNYA
Fundat l'any 2000

PRESENTACIÓ
Benvolguts amics i amigues arquitectes, amants incondicionals del golf:

Benvinguts al vostre Club.

Permeteu-me que posi de relleu les grans bondats que porta a dins.

La nostra feina precisa de molta dedicació i comporta molt d’estrès. Relacions sovint difícils amb els clients, lluita amb la administració, normativa aclaparadora, responsabilitats excessives... Masses maldecaps.

La gran sort de jugar al golf, es que durant les cinc hores mal contades que dura el partit, te n’oblides de tot. L’únic que et preocupa es el que fa la maleïda boleta.

D’altre banda, el nostre col•lectiu professional no es massa corporatiu. Malauradament no som una pinya, com per exemple forma el conjunt dels metges o dels notaris...

Ah! Però si juguem al golf junts ja es una altre cosa. A les hores, sí que hi ha companyerisme, cordialitat i col•laboració. I encara més si desprès dinem plegats...

Hem d’agraïr als companys que ja fa més de vuit anys van tenir l’encert de fundar aquest Club. Més que un grup de jugadors ens hem convertit en un grup d’amics.

Que sigui per molts anys!


Jordi Nadal i Estrada
El Club de Golf Arquitectes de Catalunya es va fundar formalment el 3 de maig de l’any 2000, dins de l’àmbit del Col•legi d’Arquitectes de Catalunya, com a entitat esportiva, amb personalitat jurídica pròpia, inclosa en el Registre de entitats esportives de la Secretaria General de l’Esport, de la Generalitat de Catalunya.

De fet, aquesta decisió la van prendre els fundadors, després d’un període de quatre anys en el que ja es feien diversos torneigs d’arquitectes.

Evidentment la activitat principal es la pràctica del Golf.

Poden ser socis del Club, els arquitectes membres del Col•legi de Catalunya, que estiguin degudament federats, així com els seus conjuges i fills.

En la actualitat, el Club compta amb més de 100 socis.

Al marge d’altres activitats i torneigs, al llarg de cada any es celebren cinc torneigs classificadors par a establir l’ordre de mèrit anual del Club. Habitualment aquests torneigs estan patrocinats por diferents firmes comercials del camp de l’arquitectura i la construcció.

El principal torneig es porta a terme durant el mes de juny, coincidint amb la celebració del patró de la professió, al que habitualment hi estan convidats a participar tots els arquitectes de Catalunya, encara que no siguin socis del Club.

Després d’aquests primers vuit anys d’activitat, temps necessari per endegar un bon funcionament del Club, s’ha renovat la Junta directiva, que intentarà donar un nou impuls.

Aquesta pàgina web, que pretén ser molt més interactiva i participativa per tots el socis, es una de les primeres millores introduïdes. Confiem que en poc temps, es puguin aconseguir noves fites que facin encara més agradable l’activitat del nostre Club.
  • --->